Effektmålingshåndbog

Effektmåling på sociale medier er et praktisk redskab til din dagligdag med konkrete værktøjer til at vurdere og måle effekten af din indsats på de sociale medier

Effektmålingshåndbog

Midtjysk Turisme har i samarbejde med Seismonaut udarbejdet en håndbog, som hjælper dig med at måle effekten af din tilstedeværelse på sociale medier.

Hvorfor effektmåle på de sociale medier?

For at få mest muligt ud af sociale medier er du nødt til at måle på din indsats. Turistbranchen bruger i dag sociale kanaler til både markedsføring, kundeservice, salg og produktudvikling. Det betyder, at der bliver brugt mange ressourcer på de forskellige sociale platforme – ressourcer, som du skal kunne dokumentere og synliggøre effekten af.

Læs mere om baggrunden for at udvikle et effektmålingsværktøj.

Effektmålingsark

Effektmålingsarkene for de forskellige medier kan udfyldes og bruges til at skabe overblik og sammenligne resultater. Vi anbefaler, at arkene udfyldes ca. én gang om måneden. Læs mere om anvendelse af arkene i Effektmålingshåndbogen.

Facebook effektmålingsark

Twitter effektmålingsark

TripAdvisor effektmålingsark (attraktion & restaurant)

TripAdvisor effektmålingsark (overnatning)

YouTube effektmålingsark

Billeddeling effektmålingsark

Blogs effektmålingsark

LinkedIn effektmålingsark

Her kan du bestille eller downloade Effektmålingshåndbogen

Håndbogen, der er produceret som en del af “Det Professionelle Turisterhverv”, er gratis bortset fra et forsendelses- og ekspeditionsgebyr på 50 kr. Forsendelsestid ca. 3-5 hverdage. Vi gør opmærksom på, at den trykte udgave er forbeholdt turisterhvervet.

Du kan også downloade håndbogen gratis her!